Texmexsuppe

Texmexsuppe

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt
porsjoner

Ingredienser

  • 400 g biffkjøtt i strimler
  • 1 stk løk
  • 2 ss olje
  • 1 pose tacokrydder (ca 40 g)
  • 1 l vann
  • 1 boks hermetiske tomatbønner (ca 400 g)
  • 100 g frisk spinat
  • 2 ss bladpersille hakket
En suppe med mye smak. Tacokrydder kan brukes til mye mer enn bare den tradisjonelle tacomiddagen

Slik gjør du

  1. Skrell og finhakk løken.
  2. Stek løk og biffstrimler i en stekepanne sammen med olje. Ha i kryddermixen. Tilsett vann og kok opp under omrøring. La det koke under lokk i ca.10 min.
  3. Tilsett bønnene og la suppen koke i 5 minutter til. Bland i spinat og persille.
  4. Serveres med nachos.