Texmexsuppe

Texmexsuppe
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
En suppe med mye smak. Tacokrydder kan brukes til mye mer enn bare den tradisjonelle tacomiddagen

Ingredienser

  • 400 g biffkjøtt i strimler
  • 1 stk løk
  • 2 ss olje
  • 1 pose tacokrydder (ca 40 g)
  • 1 l vann
  • 1 boks hermetiske tomatbønner (ca 400 g)
  • 100 g frisk spinat
  • 2 ss bladpersille hakket

Slik gjør du

  1. 1. Skrell og finhakk løken.
  2. 2. Stek løk og biffstrimler i en stekepanne sammen med olje. Ha i kryddermixen. Tilsett vann og kok opp under omrøring. La det koke under lokk i ca.10 min.
  3. 3. Tilsett bønnene og la suppen koke i 5 minutter til. Bland i spinat og persille.
  4. Serveres med nachos.