Tex Mex wraps

Tex Mex wraps
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Dette er en lett og enkel rett som kan serveres som en smårett eller som hovedrett. Den vil gå rett hjem hos ungdommen!

Ingredienser

  • 2 dl matyoghurt eller kesam
  • 3 båt hvitløk
  • 0,5 ts sitronpepper
  • 0,5 ts salt
  • 600 g karbonadedeig
  • 0,5 stk løk finhakket
  • 1 ss rapsolje
  • 2 ss tacokrydder
  • 0,5 dl vann
  • 1 krm chilipulver
  • 1 ss soyasaus
  • 1 boks hvite bønner i tomatsaus
  • 1 stk rød paprika
  • 1 stk gul paprika
  • 2 stk tomat
  • 0,5 stk slangeagurk
  • 0,5 stk issalat
  • 8 stk hvetetortilla

Slik gjør du

  1. 1. Rør matyoghurt/kesam og hvitløk sammen og smak til med salt og pepper. La sausen stå kaldt i kjøleskapet frem til servering.
  2. 2. Brun karbonadedeigen i 2 omganger sammen med olje og løk på god varme. Rør med en gaffel under stekingen, slik at kjøttdeigen blir småkornete når den er gjennomstekt.
  3. 3. Tilsett tacokrydder med vann og soyasaus. La det hele surre til vannet har fordampet. Tilsett bønnene og la det hele surre i noen minutter til det er varmt. Smak til med salt og pepper.
  4. 4. Kutt paprikaene i strimler og tomatene i skiver. Snitt eller riv salaten.
  5. 5. Varm tortillaen etter anvisningen på pakken.