Tex Mex wraps

Tex Mex wraps

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

[Missing text '/recipepage/-1' for 'Norwegian']

Ingredienser

Dette er en lett og enkel rett som kan serveres som en smårett eller som hovedrett. Den vil gå rett hjem hos ungdommen!

Fremgangsmåte

  1. Rør matyoghurt/kesam og hvitløk sammen og smak til med salt og pepper. La sausen stå kaldt i kjøleskapet frem til servering.
  2. Brun karbonadedeigen i 2 omganger sammen med olje og løk på god varme. Rør med en gaffel under stekingen, slik at kjøttdeigen blir småkornete når den er gjennomstekt.
  3. Tilsett tacokrydder med vann og soyasaus. La det hele surre til vannet har fordampet. Tilsett bønnene og la det hele surre i noen minutter til det er varmt. Smak til med salt og pepper.
  4. Kutt paprikaene i strimler og tomatene i skiver. Snitt eller riv salaten.
  5. Varm tortillaen etter anvisningen på pakken.