Tapas med kyllingkjøttdeig

Tapas med kyllingkjøttdeig

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

Tapas med kyllingkjøttdeig rullet inn i spekeskinke - velsmakende og godt på sommerbuffeten.

Fremgangsmåte

  1. Bland kyllingkjøttdeigen med alle ingrediensene unntatt spekeskinken i en hurtigmikser. Brett spekeskinkeskivene i to på langs og legg på ca. 1 ss kyllingkjøttdeig. Rull sammen og fest med en trepinne.
  2. Skjær et kryss i tomatene og legg dem i kokende vann noen sekunder, deretter i iskaldt vann. Ta av skinnet og skrap ut frøene. Del tomatene i små terninger. Skrell agurken og del den i to på langs. Skrap ut frøene. Skjær agurk og paprika i terninger. Bland inn limesaft og chilisaus. Dryss over hakket korinader.
  3. Stek kyllingrullene ved middels varme 4-5 minutter.
  4. Serveres straks med paprikasalsa.