Tacomarinert ytrefilet

Tacomarinert ytrefilet

Tidsforbruk

> 60 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Alle elsker smaken av taco. Tacokrydder er et smakfullt krydder, som egner seg i flere matretter enn selve tacoretten. Hva med å marinere kjøtt i taco?

Fremgangsmåte

  1. 1. Skjær ytrefileten i 2 cm tykke skiver.
  2. 2. Bland tacopulver, olje og limesaft. Legg ytrefiletskivene i marinaden i minst en time, helst over natten.
  3. Ha litt olje i en panne og fres finhakket løk og hvitløk til det er gyllent. Tilsett risen og la det frese i et par minutter. Ha i tomater, kraft og salt. Kok opp og la risen småkoke i ca. 20 minutter.
  4. 3. Grill ytrefiletene raskt på sterk varme ca. 2 minutter på hver side. Legg dem over på aluminiumsfolie på grillen, sett på lokket og la dem ettersteke i ca. 3-4 minutter.