Tacokjøttboller med grønnsaksmos

Tacokjøttboller med grønnsaksmos
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Alle liker tacokjøttboller! Med potetmos og grønnsaker i ett blir dette en veldig rask middag!

Ingredienser

  • 800 g kjøttdeig av svin
  • 1 pose tacokrydder
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 6 dl vann
  • 2 ss margarin
  • 1 ts salt
  • 4 dl melk eller vann
  • 2 pose potetmospulver
  • 1 pk dypfryst grønnsaksblanding (amerikansk)
  • 1 glass salsa

Slik gjør du

  1. 1. Bland sammen kjøttdeig og krydder i en bolle. Bruk en spiseskje og ”grav” ut små kjøttboller. Stek dem i en stekepanne med margarin/olje til de er gjennomstekte.
  2. 2. Kok opp vann med salt og margarin. Hell i grønnsaksblandingen og la det koke opp igjen. Ta kjelen til side og hell i melk/vann (avhengig av hva det står på potetmosposen). Dryss i potetmospulveret og la det svelle i ca. 5 minutter. Rør det luftig.
  3. Serveres med salsa.