Syltepinner

Syltepinner
5 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Når du skal servere juletapas må du sørge for å justere mengden etter hvor mange retter du ønsker å lage. Retten kan brukes som forrett, når du har lyst på noe godt eller som en del av et tapasbord.

Ingredienser

  • 3 skive julesylte ca. 1,5 cm tykke
  • 0,5 pk ruccula
  • 18 stk svisker uten sten
  • 18 stk tørket aprikos
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts pepper nykvernet
  • 1 ts salt

Slik gjør du

  1. 1. Skjær sylta i biter. Sett den på tannpirker (uten fluorsmak) sammen med sviske og aprikos.
  2. 2. Vask rucculasalaten og vend den i litt olje. Krydre med salt og pepper.
  3. 3. Legg salaten på fat med syltepinnene på toppen.
  4. Serveres som en av flere tapasretter.