Sweet and sour (sursøt gryte)

Sweet and sour (sursøt gryte)

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

middels
porsjoner

Ingredienser

  • 400 g renskåret svinekjøtt i strimler Ca.
  • 2 ss olje til steking
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 stk rød paprika
  • 1 stk rød chili
  • 125 g sukkererter
  • 1 boks ferdig sweet and sour saus
  • 1 boks hermetisk ananas i biter, liten boks
En lett rett både med tanke på kalorier og tilberedning, og den har rikelig med smak.

Slik gjør du

  1. Skjær paprika og sukkererter i strimler og hakk chilien.
  2. Brun kjøttet raskt i stekepanne i to omganger og krydre med salt og pepper.
  3. Tilsett paprika sammen med sukkererter og chili. La det steke litt med kjøttet. Hell over sursøt saus og ananas. La det trekke ca. 1 minutt.
  4. Server med ris og salat.