Svinekjøtt sweet and sour

Svinekjøtt sweet and sour
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

20-40 min
Sursøt saus til magert svinekjøtt, det er en smakfull kombinasjon. Husk bare at svinekjøttet ikke må steke for lenge. Det skal være saftig og mørt!

Ingredienser

  • 600 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 1 stk gulrot i tynne strimler
  • 1 stk grønn paprika i strimler
  • 1 stk rød paprika i strimler
  • 1 boks hermetisk ananas i biter, liten boks
  • 2 ss olje til steking

Slik gjør du

  1. 1. Fres kjøttet i flere omganger og legg det tilside. Grønnsakene freses raskt og legges sammen med kjøttet.
  2. 2. Ha alle ingrediensene til sausen i stekepannen eller kjøp ferdig saus på glass og kok opp (se egen oppskrift på saus).
  3. 3. Legg kjøtt og grønnsaker i sausen og la det bli gjennomvarmt.
  4. Server gjerne med ris.