Svinekjøtt sweet and sour

Svinekjøtt sweet and sour

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

avansert
porsjoner

Ingredienser

  • 600 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 1 stk gulrot i tynne strimler
  • 1 stk grønn paprika i strimler
  • 1 stk rød paprika i strimler
  • 1 boks hermetisk ananas i biter, liten boks
  • 2 ss olje til steking
Sursøt saus til magert svinekjøtt, det er en smakfull kombinasjon. Husk bare at svinekjøttet ikke må steke for lenge. Det skal være saftig og mørt!

Slik gjør du

  1. Fres kjøttet i flere omganger og legg det tilside. Grønnsakene freses raskt og legges sammen med kjøttet.
  2. Ha alle ingrediensene til sausen i stekepannen eller kjøp ferdig saus på glass og kok opp (se egen oppskrift på saus).
  3. Legg kjøtt og grønnsaker i sausen og la det bli gjennomvarmt.
  4. Server gjerne med ris.