Svinefilet i baconsnurr

Svinefilet i baconsnurr
2 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

20-40 min
Svinefilet er populær mat på grillen. Her har vi fylt den med deilig kremost og surret den i bacon før grilling.

Ingredienser

  • 350 g indrefilet av svin
  • 2 ss kremost med urter
  • 1 ss friske urter (f.eks rosmarin, basilikum, timian)
  • 5 skive bacon
  • 1 ss olje til pensling

Slik gjør du

  1. 1. Del svinefileten på langs nesten tvers i gjennom, og legg kremosten og litt friske urter inni åpningen.
  2. 2. Surr bacon tett rundt hele fileten, og bind det fast med hyssing eller små tannpirkere.
  3. 3. Pensle fileten, og grill den ca. 12-15 minutter på middels varme. Den må snus ofte. Server med en frisk salat og godt brød.