Suppegryte med asiatisk smak

Suppegryte med asiatisk smak
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Suppe kan være uhyre raskt å tilberede. Har du et kvarter til rådighet, kan du lage deg en varmende, mettende og velsmakende suppe.

Ingredienser

  • 300 g skinkebiff i tynne strimler
  • 0,5 stk rød chili , finhakket
  • 1,5 ts karri
  • 1,5 l vann
  • 3 stk grønnsakbuljong (terning)
  • 3 båt hvitløk , finhakket
  • 0,5 stk rødløk i tynne strimler
  • 0,5 stk fennikel i tynne strimler
  • 0,5 stk rød paprika i tynne strimler
  • 1 stk gulrot i tynne staver
  • 1 skive knollselleri (sellerirot) i små terninger
  • 1 ts frisk ingefær , revet
  • 1 ts salt Evt.

Slik gjør du

  1. 1. Vam olje i en panne eller wok. Tilsett chili og karri og la dette surre litt før kjøttet tilsettes. Fres kjøttet raskt under omrøring og ha over i en kjele. Tilsett vann og buljong og kok opp.
  2. 2. Fres grønnsakene lett i to omganger i pannen/woken og ha over i gryten. Småkoke suppen i ca. 5 minutter og smak evt. til med litt salt.
  3. Serveres med brød.