Suppe - Floating Market

Suppe - Floating Market
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Denne suppa kan varieres i det uendelige avhengig av hva du har i kjøleskapet og hvilke grønnsaker du liker.

Ingredienser

  • 1 stk røkt kjøttpølse av kalkun
  • 1 l vann
  • 1 stk kyllingbuljongterning
  • 3 stk potet
  • 2 stk gulrot
  • 0,5 stk løk
  • 0,5 stk purre
  • 100 g kålrot eller hodekål
  • 100 g knollselleri (sellerirot)

Slik gjør du

  1. 1. Skjær pølsene i passe store suppebiter. Skrell poteter og grønnsaker og skjær dem i biter.
  2. 2. Kok opp vann og buljong. Ha i poteter og grønnsaker og kok dem i ca. 8 minutter. 
  3. 3. Tilsett kyllingkjøttet når grønnsakene nesten er kokt. La det hele trekke til kjøttet er ferdig, ca. 5 minutter. Smak til med litt salt og pepper.
  4. Server brød ved siden av.
  5. Tips
  6. Denne suppa kan varieres i det uendelige avhengig av hva du har i kjøleskapet og hvilke grønnsaker du liker. Du kan også tilsette pasta, ris, kikerter, linser eller bønner for å gjøre den drøyere, chili og hvitløk for å gjøre den hottere eller en fløteskvett for å gjøre den mildere. Litt revet parmesan eller annen ost på toppen er ekstra godt.
  7. Lager du en stor porsjon kan du mette mange, eller så har du middag i flere dager – bare husk at du bare varmer opp det du har tenkt å spise!