Spaghetti med reker og fetaost

Spaghetti med reker og fetaost
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Det er ikke bare kjøttdeig som passer godt til spaghetti. Prøv en ny variant med reker og fetaost og vi garanterer deg en herlig opplevelse. Ps. Legg merke til hvor raskt det går å tilsette rekene.

Ingredienser

  • 200 g reker, uten skall
  • 4 porsj spaghetti
  • 2 fedd hvitløk
  • 2 dl friske urter
  • 200 g cherrytomater
  • 0,5 dl salatolje fra fetaost
  • 1 dl vann
  • 150 g fetaost i olje
  • 0,5 dl pinjekjerner
  • salt og pepper

Slik gjør du

  1. 1. Kok spaghetti etter anvisning på pakken.
  2. 2. Finhakk hvitløk og urter, og del cherrytomatene i to. Surr hvitløken forsiktig i oljen fra fetaosten, men pass på at den ikke blir brun. Tilsett urter og cherrytomater, og la det surre sammen i 1 minutt.
  3. 3. Hell over varmt vann, bland og smak til med salt og pepper. Vend inn reker og spaghetti rett før servering
  4. Server spaghettien med fetaost og pinjekjerner drysset over.