Soyamarinert ytrefilet

Soyamarinert  ytrefilet

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

middels
porsjoner

Ingredienser

  • 800 g ytrefilet av svin i skiver
  • 1,5 dl soyasaus
  • 3 ss søt chilisaus
  • 2 ss olje
  • 4 stk vannmelon skiver
  • 3 skive frisk ananas
  • 2 ss frisk mynte (kan sløyfes)
  • 1 beger melonyoghurt
Går du og lurer på hva du skal ha til middag og har lyst på noe eksotisk? Da er dette retten for deg. Soyamarinert ytrefilet er nydelig og gir asiatiske assosiasjoner. I tillegg er den både rask, enkel og mager.

Slik gjør du

  1. Legg kjøttskivene i soyasaus og chilisaus i minst 5 minutter.
  2. Stek dem pent brune på begge sider, og la de ettersteke på svak varme i 1-2 minutter.
  3. Server med melon og ananas som er vendt i hakket mynte. Melonyoghurt egner seg godt som dressing.