Sommerkoteletter med tropisk rissalat

Sommerkoteletter med tropisk rissalat

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

middels
porsjoner

Ingredienser

  • 4 stk sommerkoteletter
  • 2 ss olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts sitronpepper
  • 1,5 dl langkornet middagsris
  • 2 stk vårløk
  • 1 stk rød paprika
  • 0,5 stk mango
  • 0,5 stk papaya
Sommerlig og frisk middagsrett med frukt fra sydligere strøk.

Slik gjør du

  1. Kok risen etter anvisning på pakken. Avkjøl.
  2. Finhakk vårløk, paprika, mango og papaya. Bland det forsiktig inn i risen.
  3. Pensle kotelettene med olje og krydre dem med salt og pepper. Grill kotelettene i 3-4 minutter på hver side.
  4. Serveres med salsa eller chutney.