Sommerkoteletter med tropisk rissalat

Sommerkoteletter med tropisk rissalat
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Sommerlig og frisk middagsrett med frukt fra sydligere strøk.

Ingredienser

  • 4 stk sommerkoteletter
  • 2 ss olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts sitronpepper
  • 1,5 dl langkornet middagsris
  • 2 stk vårløk
  • 1 stk rød paprika
  • 0,5 stk mango
  • 0,5 stk papaya

Slik gjør du

  1. 1. Kok risen etter anvisning på pakken. Avkjøl.
  2. 2. Finhakk vårløk, paprika, mango og papaya. Bland det forsiktig inn i risen.
  3. 3. Pensle kotelettene med olje og krydre dem med salt og pepper. Grill kotelettene i 3-4 minutter på hver side.
  4. Serveres med salsa eller chutney.