Smørbrød med ribbe og stappe

Smørbrød med ribbe og stappe

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt
porsjoner

Ingredienser

  • 3 skive ribbe stekt, kald
  • 1 skive grovt rugbrød
  • 1 ts grov sennep
  • 1 ss kålrotstappe
  • 2 skive rødbete ca.
  • 2 skive sylteagurk i skiver ca.
  • 1 stk svisker
  • 0,3 stk eple ca.
  • 0,5 ts sennep søt
  • 1 ts bladpersille
Bruk det du har igjen fra ribbemiddagen til julesmørbrød. Ønsker du høyere smørbrød så er det bare å doble mengden fyll.

Slik gjør du

  1. Smør litt grov sennep utover brødskiva og legg på ribbeskiver og kålrotstappe.
  2. Fordel garnityret utover tallerkenen og ha litt sennep på toppen av smørbrødet.