Skinkebiff bakt i aluminiumsfolie

Skinkebiff bakt i aluminiumsfolie
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

20-40 min
Dette er mager, men saftig biff fra skinka.

Ingredienser

  • 4 stk skinkebiff
  • 1 stk grønn squash
  • 0,5 glass soltørkede tomater i olje
  • 0,5 glass sorte oliven
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 1 ts tørket rosmarin
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss olivenolje Ca.
  • 4 blad aluminiumsfolie

Slik gjør du

  1. 1. Hell litt olje på hvert flak folie. Skjær squash i skiver og legg 5 -6 skiver på hvert folieark.
  2. 2. Hakk oliven og tomater, og tilsett litt olje.
  3. 3. Legg biffene på foliearket, ha på tomater og oliven. Krydre.
  4. 4. Pakk sammen folien og stek i ovnen på 200° C i ca. 25 minutter til biffene er gjennomstekte. La dem hvile 5 minutter.
  5. Serveres med for eksempel potetmos eller pasta og en salat.