Skinkebiff bakt i aluminiumsfolie

Skinkebiff bakt i aluminiumsfolie

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

avansert
porsjoner

Ingredienser

  • 4 stk skinkebiff
  • 1 stk grønn squash
  • 0,5 glass soltørkede tomater i olje
  • 0,5 glass sorte oliven
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 1 ts tørket rosmarin
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss olivenolje Ca.
  • 4 blad aluminiumsfolie
Dette er mager, men saftig biff fra skinka.

Slik gjør du

  1. Hell litt olje på hvert flak folie. Skjær squash i skiver og legg 5 -6 skiver på hvert folieark.
  2. Hakk oliven og tomater, og tilsett litt olje.
  3. Legg biffene på foliearket, ha på tomater og oliven. Krydre.
  4. Pakk sammen folien og stek i ovnen på 200° C i ca. 25 minutter til biffene er gjennomstekte. La dem hvile 5 minutter.
  5. Serveres med for eksempel potetmos eller pasta og en salat.