Rosenkål med bacon og valnøtter

Rosenkål med bacon og valnøtter
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
En deilig liten smårett med rosenkål om du har lyst på noe smått, enkelt og raskt. Retten passer også utmerket som tilbehør til alt fra kjøtt og fisk.

Ingredienser

  • 500 g rosenkål
  • 100 g bacon
  • 2 dl valnøttkjerner
  • 1 ss olje til steking
  • salt og pepper etter smak

Slik gjør du

  1. Rens og kok rosenkålen i lettsaltet vann i 2-3 minutter. Ta den opp og la den renne godt av.
  2. Klipp opp baconet og sprøstek det i olje. Tilsett rosenkål og valnøtter og stek det under omrøring til kålen er myk, men ikke bløt. Smak til med salt og pepper om nødvendig.
  3. Serveres nylaget og rykende varm.