Røkt svinekotelett med kålsalat

Røkt svinekotelett med kålsalat

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt
porsjoner

Ingredienser

  • 4 stk kotelett av svin
  • 1 ts pepper
  • 2 ss margarin til steking
  • 600 g hodekål
  • 2 stk frisk ingefær finhakket
  • 2 stk eple
  • 50 g valnøttkjerner
Røkte svinekoteletter er ikke bare billig mat, men også kjempegodt. Her får de følge av en kålsalat med litt julesmak.

Slik gjør du

  1. Krydre kotelettene og stek dem ca. 2 minutter på hver side. La dem ettersteke på svak varme et par minutter.
  2. Finsnitt kålen og ingefæren. Del eplene i tynne båter. Stek det i en varm stekepanne i 4 minutter til kålen er myk.
  3. Grovhakk nøttene og strø dem over kålsalaten til slutt.