Røkt svinekotelett med kålsalat

Røkt svinekotelett med kålsalat
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Røkte svinekoteletter er ikke bare billig mat, men også kjempegodt. Her får de følge av en kålsalat med litt julesmak.

Ingredienser

  • 4 stk kotelett av svin
  • 1 ts pepper
  • 2 ss margarin til steking
  • 600 g hodekål
  • 2 stk frisk ingefær finhakket
  • 2 stk eple
  • 50 g valnøttkjerner

Slik gjør du

  1. 1. Krydre kotelettene og stek dem ca. 2 minutter på hver side. La dem ettersteke på svak varme et par minutter.
  2. 2. Finsnitt kålen og ingefæren. Del eplene i tynne båter. Stek det i en varm stekepanne i 4 minutter til kålen er myk.
  3. 3. Grovhakk nøttene og strø dem over kålsalaten til slutt.