Ratatouille

Ratatouille

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Ratatouille er klassisk og fargerikt tilbehør med inspirasjon fra Provence i Frankrike. Vi har laget en variant med paprika, squash, løk, tomat og krydder. Enkelt, godt og raskt vegetar tilbehør som passer til det meste!

Fremgangsmåte

Ratatouille
Rens grønnsaker og kutt dem i store biter. Fres grønnsakene i en varm stekepanne med olje til de er møre.
Skyv grønnsakene fra midten og ha i tomatpuré. Fres tomatpuréen litt slik at råsmaken fjernes. Se til at det ikke svir seg. Vend den så sammen med grønnsakene.
Ha i hermetisk tomat og stek videre i 5 minutter. Smak til med oregano, salt og pepper.
Server gjerne ratatouille som tilbehør til kyllingfilet og kokt ris.

Tips:

Vil du runde av smaken på ratatouillen kan du også smake den til med litt sukker.