Quesadilla med kjøttdeig og mais

Quesadilla med kjøttdeig og mais
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
En perfekt måte å benytte resten av tacomiddagen på!

Ingredienser

  • 200 g kjøttdeig , stekt og krydret med tacokrydder
  • 4 stk maistortilla eller hvetetortilla
  • 2 dl hvitost revet
  • 1 dl hermetiske maiskorn
  • 1 dl salsa , gjerne sterk

Slik gjør du

  1. 1. Fordel kjøttdeig, ost og mais på den ene halvdelen av lompene. Brett den andre halvdelen over og klem godt sammen.
  2. 2. Stek dem i en tørr stekepanne på sterk varme i 2 minutter på hver side.
  3. 3. Del hver quesadilla i 4 snipper. Server dem med en skål salsa ved siden av.
  4. Tips: I stedet for vanlig kjøttdeig kan du gjerne bruke magrere kjøttdeig som inneholder under 10 prosent fett, karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av svin.