Pytt i panne

Pytt i panne
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Rester i kjøleskapet kan bli et skikkelig godt måltid. Her er en oppskrift på pytt i panne, men du behøver ikke følge oppskriften. Bruk de restene du har og stek dem i panna. Server gjerne med stekt egg og brød.

Ingredienser

  • 400 g kjøttpølse eller annet kjøtt
  • 1 pk dypfryst lapskausblanding
  • 2 ss margarin til steking
  • 0,5 ts salt
  • 0,3 ts pepper

Slik gjør du

  1. 1. Skjær pølsa i terninger og stek den lett i en stekepanne.
  2. 2. Ha i lapskausblandingen i små porsjoner, la det ettersteke sammen på svakeste varme, til grønnsakene er møre. Smak til med salt og pepper.
  3. OBS! Pytt i panne er typisk restemat, så her trenger du egentlig ingen oppskrift. Bruk det du har lyst på!