Potet på pinne

Potet på pinne

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

avansert
porsjoner

Ingredienser

  • 4 kokefaste poteter
  • litt olje
  • røkt paprikapulver
  • 4 grillpinner
Poteter på pinne eller spiralpoteter er en ny vri på potetserveringen. Enkle å tilberede og en garantert suksess, spesielt blant de yngste.

Slik gjør du

  1. Skyll potetene godt. Behold skallet på.
  2. Tre poteten på en grillpinne på langs, og bruk en skarp liten kniv til å skjære poteten i en spiral mens du dreier den rundt og rundt.
  3. Dra spiralen (skivene) litt fra hverandre og pensle på litt olje. Dryss på krydder.
  4. Bak potetspiralene i ovn på 200 grader i ca. 25 minutter. De skal være gjennomstekt ogh begynne å bli gylne.
  5. Server potetspiralene som tilbehør til middag eller som snacks.