Pølsespyd

Pølsespyd

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

[Missing text '/recipepage/-1' for 'Norwegian']
porsjoner

Ingredienser

  • grillpølser
  • rød paprika
  • hermetisk maiskolber delt i 4 skiver
  • rød cherrytomat
  • trepinne (grillspyd)
Pølser er alles favoritt. Noen ganger ønsker man å gjøre litt mer ut av måltidet, og da er grillspyd tingen. La gjerne barn og voksne lage sine egne varianter.

Slik gjør du

  1. 1. Kutt opp pølsa i 3 eller 4 biter.
  2. 2. Tre på pølsebit, paprika, pølse, mais på spydene og slik fortsetter du til du ikke har mer igjen.
  3. 3. Stek pølsespydet på grillen i 2-4 minutter.
  4. TIPS: Husk å legg trespydene i vann en liten stund først, så spydene ikke tar fyr på grillen.