Pølsespyd

Pølsespyd
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Pølser er alles favoritt. Noen ganger ønsker man å gjøre litt mer ut av måltidet, og da er grillspyd tingen. La gjerne barn og voksne lage sine egne varianter.

Ingredienser

  • 4 stk grillpølser
  • 4 skiver rød paprika
  • 1 stk hermetisk maiskolber delt i 4 skiver
  • 4 stk rød cherrytomat
  • 4 stk trepinne (grillspyd)

Slik gjør du

  1. 1. Kutt opp pølsa i 3 eller 4 biter.
  2. 2. Tre på pølsebit, paprika, pølse, mais på spydene og slik fortsetter du til du ikke har mer igjen.
  3. 3. Stek pølsespydet på grillen i 2-4 minutter.
  4. TIPS: Husk å legg trespydene i vann en liten stund først, så spydene ikke tar fyr på grillen.