Pølsespyd med pastasalat

Pølsespyd med pastasalat

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

middels
porsjoner

Ingredienser

  • 4 stk pølser
  • 4 stk paprika
  • 1 stk maiskolber
  • 4 stk cherrytomater , røde
  • 4 stk grillspyd

Pastasalat

  • 4 dl pasta skruer
  • 1 stk paprika rød
  • 2 dl erter grønne
  • 4 ss majones
  • 4 ss yoghurt
  • 4 båter hvitløk hakket
  • 0,5 ts salt
  • 0,3 ts pepper
Pølser er alles favoritt. Noen ganger ønsker man å gjøre litt mer ut av måltidet, og da er grillspyd tingen. La gjerne barn og voksne lage sine egne varianter.

Slik gjør du

  1. Kok erter og pasta etter anvisning på pakken. Skyll med kaldt vann og la det renne godt av. Kutt opp paprika og bland inn.
  2. Lag dressing av majones, yoghurt og hvitløk, smak til med salt og pepper. Bland inn i pastasalaten.
  3. Kupp opp pølsene i 3 eller 4 bilter. Tre på pølse, paprika, pølse, mais på spydene og slik fortsetter du til du ikke har mer igjen. Stek på grillen i 2-4 minutter.
  4. Dersom du bruker grillspyd av tre, legg dem i vann ca. 15 min før bruk, så vil de ikke ta fyr under grilling.