Pølser og spagetti med pizzaiola

Pølser og spagetti med pizzaiola

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

[Missing text '/recipepage/-1' for 'Norwegian']
porsjoner

Ingredienser

  • wienerpølser
  • vann Ca.
  • buljongpulver
  • spagetti
  • løk hakket
  • hvitløk finhakket
  • hermetiske tomater
  • tomatpuré
  • tørkede urter
  • salt
  • pepper
Dette er en utrolig enkel, men kjempegod middag. Med hjemmelaget pastasaus, pizzaiola, er det ikke rart resultatet blir bra.

Slik gjør du

  1. 1. Kok opp vannet med buljongpulver. Ta kjelen av platen og legg i pølsene. La de trekke i ca. 10 minutter.
  2. 2. Lag spagetti etter anvisning på pakken.
  3. 3. Kutt opp løk og hvitløk og stek i en gryte til det blir blankt. Hell over tomater og ha i tomatpuré. Kok opp og la det småkoke i 5 minutter. Smak til med urter og krydder.
  4. Kjempegodt sammen med en grønn salat med cherrytomater og marinerte hvitløksbåter.