Pølser og spagetti med pizzaiola

Pølser og spagetti med pizzaiola
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Dette er en utrolig enkel, men kjempegod middag. Med hjemmelaget pastasaus, pizzaiola, er det ikke rart resultatet blir bra.

Ingredienser

  • 600 g wienerpølser
  • 2 l vann Ca.
  • 50 g buljongpulver
  • 1 pk spagetti
  • 1 stk løk hakket
  • 2 båt hvitløk finhakket
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 2 ss tomatpuré
  • 1 ts tørkede urter
  • 0,5 ts salt
  • 0,3 ts pepper

Slik gjør du

  1. 1. Kok opp vannet med buljongpulver. Ta kjelen av platen og legg i pølsene. La de trekke i ca. 10 minutter.
  2. 2. Lag spagetti etter anvisning på pakken.
  3. 3. Kutt opp løk og hvitløk og stek i en gryte til det blir blankt. Hell over tomater og ha i tomatpuré. Kok opp og la det småkoke i 5 minutter. Smak til med urter og krydder.
  4. Kjempegodt sammen med en grønn salat med cherrytomater og marinerte hvitløksbåter.