Pølsepizza for store og små

Pølsepizza for store og små

Tidsforbruk

> 60 min

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

Pizza med pølser av hvitt kjøtt smaker kjempegodt!

Fremgangsmåte

  1. Rør gjæren ut i fingervarmt vann (37 °C) og tilsett olje, salt og hvetemel. Elt sammen deigen og la den heve i ca. 1/2 time til dobbel størrelse. Kjevle ut pizzadeigen på et smurt stekebrett.
  2. Rør sammen ingrediensene til pizzasausen og bre den utover deigen. Skjær grillpølsene i skiver på skrå og legg dem jevnt over pizzaen. Dryss over osten til slutt.
  3. Sett pizzaen nederst i ovnen ved 225 °C og stek i ca. 25 minutter eller til bunnen er ferdig stekt og osten har smeltet.
  4. Tips:
  5. Pizzaen smaker også godt med tomatskiver, ananasbiter, løkringer, skivet sjampinjong eller paprikastrimler.