Pølsepai

Pølsepai

Tidsforbruk

> 60 min

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

Pai trenger ikke være vanskelig å lage. Bruk noen pølser du har til overs, suppler med purre og gressløk, og du har en god hverdagspai til piknik eller matpakken. Spis den som den er, eller server med en deilig frisk salat.

Fremgangsmåte

Paibunn:
Smuldre smør og mel i en bolle, tilsett kaldt vann. Sett deigen kaldt i ca. 30 minutter. Del deigen i porsjonsstørrelser og trykk den ut i paiformer. Prikk bunnene med en gaffel og forstek på nederste rille på 200°C i ca. 15 minutter.
Vask purre. Skjær pølse og purre i skiver. Fres skivene raskt i en stekepanne med olje, og legg det over i paibunnen. Bland sammen egg, melk, ost, gressløk og pepper og hell over pølsene.
Stek til eggeblandingen er stivnet og paiene har fått en fin, gyllen farge, ca. 30 minutter.
Send oss dine tilbakemeldinger