Pølse i potetform

Pølse i potetform

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt
porsjoner

Ingredienser

  • 2 stk røkt kjøttpølse
  • 1 pk fløtegratinerte poteter
  • 2 stk tomat
  • 2 ss hvitost (kan sløyfes)
Pølser er mat som du i ekspressfart kan lage mye godt ut av. Klar, ferdig, spis!!

Slik gjør du

  1. Hell pakken med fløtegratinerte poteter i en smurt ildfast form, og følg bruksanvisningen på pakken. Alternativt kan du lage potetene selv. Se oppskrift Fløtegratinerte poteter.
  2. Ta skinnet av pølsene og skjær de i skiver. Del tomatene i skiver, og legg de på toppen av formen sammen med pølser. Strø over ost.
  3. Stek som angitt på pakken i ca. 30 minutter.
  4. Server med en grønn salat. Formen kan pyntes med sorte oliven.