Pølse- og spinatpasta

Pølse- og spinatpasta

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt
porsjoner

Ingredienser

  • 4 stk røkt kjøttpølse eller chilipølse
  • 2 ss margarin /olje til steking
  • 5 dl penne
  • 1 pk dypfryst spinat
  • 3 ss seterrømme
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Pølser har vært brukt i nesten all tid. Vi kjenner omtale av pølser allerede fra sagatiden. Denne retten består av spinat og pølser. Spinat er en grønnsak som inneholder både jern og C-vitamin.

Slik gjør du

  1. Ta av skinnet og del pølsene i skiver eller biter. Stek dem lett gylne i panna.
  2. Kok pasta etter anvisning på pakken, slå av vannet, og tilsett frossen spinat og de andre ingrediensene. Rør om og la pastaen koke til alt er gjennomvarmt.
  3. Server pastaen sammen med stekte pølser.