Pølse- og spinatpasta

Pølse- og spinatpasta
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Pølser har vært brukt i nesten all tid. Vi kjenner omtale av pølser allerede fra sagatiden. Denne retten består av spinat og pølser. Spinat er en grønnsak som inneholder både jern og C-vitamin.

Ingredienser

  • 4 stk røkt kjøttpølse eller chilipølse
  • 2 ss margarin /olje til steking
  • 5 dl penne
  • 1 pk dypfryst spinat
  • 3 ss seterrømme
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

  1. 1. Ta av skinnet og del pølsene i skiver eller biter. Stek dem lett gylne i panna.
  2. 2. Kok pasta etter anvisning på pakken, slå av vannet, og tilsett frossen spinat og de andre ingrediensene. Rør om og la pastaen koke til alt er gjennomvarmt.
  3. Server pastaen sammen med stekte pølser.