Pizza med biff og løk

Pizza med biff og løk
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min

Ingredienser

  • 450 g storfebiff (forslag mørbrad)
  • 1 pk pizzabunn
  • 1 glass valgfri pizzasaus
  • 300 g raspet ost
  • 10 små tomater, skivet
  • 1 løk i ringer
  • 2 ss olivenolje
  • tørket eller fersk timian eller oregano

Slik gjør du

  1. 1. Lag bunnen etter anvisning på pakken. Del deigen i fire og kjevl ut til pizzabunner.
  2. 2. Legg på pizzasaus, raspet ost, tomater og løkringer.
  3. 3. Skjær biff i tynne strimler og ha olivenolje over. Fordel kjøttet på de 4 pizzabunnene og dryss over urter.
  4. 4. Stek en pizza om gangen, høyt i ovnen, 8–10 minutter på 220°C.
  5. TIPS: Rå biff rett på pizzaen. Pizza stekes i så høy temperatur at det ikke er nødvendig å steke biffen på forhånd.