Pitapizza med rester

Pitapizza med rester

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

middels
porsjoner

Ingredienser

  • 1 stk pitabrød
  • 2 ss tacosaus
  • 50 g kjøttdeig med tacosmak
  • 2 stk rød paprika
  • 3 ss hvitost revet
Lag en pitapizza av rester! Du kan bruke både kjøttdeig fra tacomiddagen, kjøttboller eller litt skinke som du har for hånden.

Slik gjør du

  1. Bre tacosaus over pitabrødet, legg over kjøtt, paprika og ost.
  2. Stek pizzaen på 220 °C i ca. 10 minutter eller til osten har smeltet. Avkjøl og legg i matboks sammen med litt frukt.
  3. Pizzaen kan fint lages kvelden før og legges i kjøleskapet til neste dag. Da er det raskt å ta den med i nistepakken.
  4. Tips
  5. Bruk kjøtt fra dagen før, som for eksempel tacokjøttdeig, kjøttboller, skinke og så videre.