Pitapizza med rester

Pitapizza med rester
1 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Lag en pitapizza av rester! Du kan bruke både kjøttdeig fra tacomiddagen, kjøttboller eller litt skinke som du har for hånden.

Ingredienser

  • 1 stk pitabrød
  • 2 ss tacosaus
  • 50 g kjøttdeig med tacosmak
  • 2 stk rød paprika
  • 3 ss hvitost revet

Slik gjør du

  1. 1. Bre tacosaus over pitabrødet, legg over kjøtt, paprika og ost.
  2. 2. Stek pizzaen på 220 °C i ca. 10 minutter eller til osten har smeltet. Avkjøl og legg i matboks sammen med litt frukt.
  3. Pizzaen kan fint lages kvelden før og legges i kjøleskapet til neste dag. Da er det raskt å ta den med i nistepakken.
  4. Tips
  5. Bruk kjøtt fra dagen før, som for eksempel tacokjøttdeig, kjøttboller, skinke og så videre.