Pestomarinert ytrefilet

Pestomarinert ytrefilet
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

> 60 min
Pesto er blitt manges favoritt. Blandingen av basilikum, parmesan, pinjekjerner og olje frister flere og flere. Pesto kan brukes til mye, også marinade. Her er det ytrefilet som har fått smak av pesto.

Ingredienser

  • 2 stk biff
  • 3 ss pesto
  • 1 ss sitronsaft
  • 2 ss hakkede pinjekjerner

Slik gjør du

  1. 1. Bland pesto og sitronsaft i en plastpose. Legg i biffene, press ut luften og fordel marinaden rundt biffene. La dem marinere i 2-3 timer.
  2. 2. Enten du vil grille eller steke biffene, stek på sterk varme til kjøttsaften pipler ut på overflaten. Snu biffene, når det pipler på den andre siden er biffene medium stekt.
  3. Server med pastasalat med pesto, og dryss så finhakkede pinjekjerner over retten.