Pepperburger med peppersaus

Pepperburger med peppersaus

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Å lage din egen hamburger er lettere enn du tror. Alt du trenger er to hender, en stekepanne og ingrediensene. Etter et par ganger begynner du å eksperimentere med ingrediensene, og da kjøper du nødig ferdiglagede burgere igjen.

Fremgangsmåte

Bland karbonadedeigen godt sammen med salt, pepper og potetmel. Spe med vannet. Form til 8 store flate kaker og lag rutemønster med en kniv. Brun burgerne på relativt sterk varme, og etterstek på svak varme i ca. 3-4 minutter.
Kok opp fløte, pepper og soyasaus. Rør maizena ut i litt kaldt vann og hell over i sausen. Kok opp på nytt og smak til med salt og evt. mer pepper. Fargen på sausen kan justeres med sukkerkulør om ønskelig.
Serveres med stekte poteter og salat.