Pepperburger med peppersaus

Pepperburger med peppersaus

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Å lage din egen hamburger er lettere enn du tror. Alt du trenger er to hender, en stekepanne og ingrediensene. Etter et par ganger begynner du å eksperimentere med ingrediensene, og da kjøper du nødig ferdiglagede burgere igjen.

Fremgangsmåte

  1. Bland karbonadedeigen godt sammen med salt, pepper og potetmel. Spe med vannet. Form til 8 store flate kaker og lag rutemønster med en kniv. Brun burgerne på relativt sterk varme, og etterstek på svak varme i ca. 3-4 minutter.
  2. Kok opp fløte, pepper og soyasaus. Rør maizena ut i litt kaldt vann og hell over i sausen. Kok opp på nytt og smak til med salt og evt. mer pepper. Fargen på sausen kan justeres med sukkerkulør om ønskelig.
  3. Serveres med stekte poteter og salat.
Send oss dine tilbakemeldinger