Pastasalat med mozzarella

Pastasalat med mozzarella

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt
porsjoner

Ingredienser

  • 500 g pasta penne
  • 0,5 ts salt
  • saften av 1/2 stk sitron
  • 3 tomater (gjerne klasetomat)
  • 100 g ruccola
  • 1 fersk mozzarella
  • 0,5 ts nykvernet pepper
  • 2 ss olivenolje
Pastasalat er enkelt og godt tilbehør som kan lages hjemme i en fei, samtidig som den er praktisk å ta med i en plastikkboks på piknik. Passer godt til grillmat, så vel som til koldtbord.

Slik gjør du

  1. Kok pasta som anvist på pakken. Slå av vannet.
  2. Tilsett salt og sitronsaft. Avkjøl pastaen.
  3. Skjær tomat, ruccula og mozzarella i små biter og bland med pastaen. Smak til med saltpepper og drypp over litt olivenolje rett før servering.
  4. kilde: http://matprat.no