Pastasalat med biff

Pastasalat med biff
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min

Ingredienser

  • 600 g storfebiff (forslag entrecôte)
  • 2 ss olje til steking
  • 250 g makaroni
  • 200 g cherrytomater
  • 4 brødskiver, skåret i terninger
  • smør
  • 50 g parmesan, raspet eller høvlet
  • grønn salat eller spinat
  • 2 ss olivenolje
  • salt og pepper

Slik gjør du

  1. 1. Varm 1–2 ss olje i en steke­panne. Brun biffstrimlene på alle sider. Dryss over salt og pepper. Senk temperaturen og stek kjøttet videre i noen minutter. Legg kjøttet til sides.
  2. 2. Tilsett litt smør i stekepannen og rist brødterningene til de er sprø. Bruk svak varme.
  3. 3. Kok makaroni etter anvisningen på pakken.
  4. 4. Bland salat etter ønske, kokt makaroni, biffstrimler og halve tomater. Ha olivenolje, salt, pepper, krutonger (brødterninger)og parmesan på toppen.