Pasta med kjøttboller

Pasta med kjøttboller
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Du trenger ikke bestandig å forme kjøttdeigen i hånda når du skal lage kjøttboller. Bruk en spiseskje og ”grav” ut boller med en spiseskje og legg rett i stekepanna – det funker!

Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 0,5 stk løk hakket
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss margarin /olje til steking
  • 2 stk grønn paprika gul eller
  • 1 glass tomatsaus à 500 g

Slik gjør du

  1. 1. Bland sammen løk, kjøttdeig og krydder i en bolle. Bruk en spiseskje og ”grav” ut små kjøttboller.
  2. 2. Stek kjøttbollene i en stekepanne i margarin eller olje til de er gylne. Tilsett paprika og stek alt videre i 2-3 minutter.
  3. 3. Ha i tomatsaus og la alt småkoke ca. 5 minutter til kjøttbollene er gjennomkokte. Tilsett evt. litt vann.
  4. Serveres med pasta og gjerne godt brød.