Pasta med brokkolisaus

Pasta med brokkolisaus
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

< 20 min
En rask pastarett med masse smak og farge lager du enkelt ved å tilsette brokkoli, soltørkede tomater, spicy krydder og crème fraîche. Enklere og bedre blir det ikke!

Ingredienser

  • 400 g tagliatelle
  • 400 g brokkoli
  • 7 stk soltørkede tomater
  • 1 stk løk
  • 2 ss smør
  • 3 dl crème fraîche
  • 1 ss pesto
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 ss frisk salvie hakket

Slik gjør du

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken.
  2. Rens og skyll brokkolien. Skjær av den grove stilken og del brokkolien opp i små buketter. Forvell den godt i 3 minutter i lettsaltet vann.
  3. Klipp de soltørkede tomatene i mindre biter. Skrell og finhakk løken. Varm smør i en panne og stek løken. Tilsett crème fraîche og pesto og soltørkede tomater. La det småkoke i ca. 5 minutter under omrøring. Tilsett paprikapulver og salvie og smak til med salt og pepper.
  4. Server pastaen med saus, brokkolibuketter og noen ekstra biter med soltørkede tomater.