Pasta med brokkolisaus

Pasta med brokkolisaus

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

middels
porsjoner

Ingredienser

  • 400 g tagliatelle
  • 400 g brokkoli
  • 7 stk soltørkede tomater
  • 1 stk løk
  • 2 ss smør
  • 3 dl crème fraîche
  • 1 ss pesto
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 ss frisk salvie hakket
En rask pastarett med masse smak og farge lager du enkelt ved å tilsette brokkoli, soltørkede tomater, spicy krydder og crème fraîche. Enklere og bedre blir det ikke!

Slik gjør du

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken.
  2. Rens og skyll brokkolien. Skjær av den grove stilken og del brokkolien opp i små buketter. Forvell den godt i 3 minutter i lettsaltet vann.
  3. Klipp de soltørkede tomatene i mindre biter. Skrell og finhakk løken. Varm smør i en panne og stek løken. Tilsett crème fraîche og pesto og soltørkede tomater. La det småkoke i ca. 5 minutter under omrøring. Tilsett paprikapulver og salvie og smak til med salt og pepper.
  4. Server pastaen med saus, brokkolibuketter og noen ekstra biter med soltørkede tomater.