Pasta carbonara

Pasta carbonara

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Har du noen gang opplevd at et måltid smaker ekstra godt når man spiser det sammen med flere? Mat har mange funksjoner i tillegg til å gjøre oss mette. Å dele et måltid kan være sosialt, vise omtanke og omsorg eller være en del av vår kultur.

Fremgangsmåte

Smelt halvparten av smøret i en stekepanne og stek baconet.
Visp sammen egg, melk, ost og pepper.
Kok pastaen etter anvisning på pakken, sil vekk vannet og hell den tilbake i kjelen med resten av smøret.
Ha bacon og eggblandingen umiddelbart i pastaen. Rør godt sammen.
Serveres med salat og ferske rundstykker.

Tips:

Hvis du ønsker litt grønnsaker til middagen, smaker denne retten godt med både stekt sjampinjong og kokte erter i.
Send oss dine tilbakemeldinger