Påskewok med lammekjøtt

Påskewok med lammekjøtt

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Lam hører påsken til, men det er ingen grunn til at du bare må lage wok med lammekjøtt i påsken. Det er lov å døpe om oppskriften til høstwok eller noe annet som passer bedre.

Fremgangsmåte

  1. Skjær kjøtt, agurk og gulrøtter i tynne strimler. Gulrøttene kan eventuelt grovrives.
  2. Varm olje i woken til det ryker og brun kjøttet i små porsjoner, 2-3 minutter på sterk varme. Legg til side.
  3. Fres grønnsakene i olje og legg kjøttet tilbake i woken.
  4. Bland sammen buljongkraft, maizena, soyasaus, honning, sherry og eddik og hell over. Rør til det tykner og maten er klar for servering.