Pannekaker med soppstuing

Pannekaker med soppstuing

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

middels
porsjoner

Ingredienser

  • 300 g frisk sjampinjong
  • 1,5 dl seterrømme eller fløte/melk
  • 1 ss soyasaus
  • 1 ts sennep
  • Smak til med salt og pepper
  • 1 ss event. hvetemel til jevning
  • Pynt:
  • 5 stk. skiver sprøstekt kalkun- el. kyllingfilet
Pannekaker kan fylles med mye godt, for eksempel en god soppstuing.

Slik gjør du

  1. Skjær sjampinjong i skiver og stek dem i margarin i en stekepanne. Tilsett rømme eller fløte/melk. Smak til med soyasaus, sennep, salt og pepper. Om ønskelig kan sausen jevnes med hvetemel ristet ut i litt vann. La da stuingen koke 3-4 minutter før servering, for å unngå melsmak.
  2. Fyll pannekakene med soppstuingen og server straks.
  3. Pynt eventuelt med sprøstekt kalkun- eller kyllingfilet.