Ovnsbakt torsk med pesto

Ovnsbakt torsk med pesto

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Torskefileten smaker ekstra godt smurt med pesto og bakt i stekeovnen sammen med hvitløk, paprika og brokkoli. En frisk og fargerik rett som vil falle i smak hos hele familien.

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 200°C. Skjær torskefilet i serveringsstykker og dryss over litt salt og pepper. Vask, rens og skjær løk og hvitløk i tynne skiver
  2. Vask og rens brokkoli og paprika. Skjær brokkoli i små buketter og paprika i biter.
  3. Løs opp buljongterning i vannet. Legg grønnsakene over i en smurt ildfast form.
  4. Drypp olivenolje over grønnsakene og hell i buljongen. Dryss over litt salt og pepper.
  5. Legg torskestykkene over grønnsakene. Press sitronsaft over torskestykkene og smør på pesto.
  6. 6.Dekk formen med aluminiumsfolie. Stek retten midt i ovnen i ca. 20 min. eller til fisken er ferdig.
  7. Server ovnsbakt torsk med ris ved siden av.
  8. kilde: http://www.godfisk.no