Omelett med sopp og bacon

Omelett med sopp og bacon
1 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Du kan lage deg et varmt måltid på få minutter bare du har egg og et par andre ingredienser. I dette tilfellet sopp og bacon. Omelett er både raskt og godt!

Ingredienser

  • 2 egg
  • 1 ss vann
  • 0,3 ts salt
  • 4 skiver bacon
  • 50 g sopp
  • 0,3 vårløk
  • 1 ss margarin til steking
  • 0,5 ts salt
  • 0,3 ts kvernet pepper

Slik gjør du

  1. 1. Stek baconskiver. Legg dem på litt tørkepapir så de får renne av seg. Del sopp i biter og stek det gyllent i baconfettet. Smak til med salt og pepper. Ta ut soppen og skyll stekepannen.
  2. 2. Visp sammen egg, vann og salt.
  3. 3. Smelt margarin i stekepannen til det freser. Hell eggemassen i pannen, og skyv den inn mot midten slik at den flyter ut til sidene. Trekk pannen til side og legg på bacon og sopp.
  4. 4. La omeletten gli over på en tallerken og dryss over strimlet vårløk.