Omelett med sennep og asparges

Omelett med sennep og asparges
1 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

< 20 min
Har du lyst på en liten luksusrett som kan lages ferdig på få minutter? Da bør du prøve omelett fylt med frisk asparges! Bittelitt sennep setter en ekstra spiss på det hele.

Ingredienser

  • 2 stk egg
  • 2 ss vann
  • litt salt
  • 1 ts sterk sennep
  • 0,5 ss margarin
  • 3 stk frisk grønn asparges

Slik gjør du

  1. 1. Skrell asparges og kok dem møre i ca. 3 minutter.  Visp sammen egg, vann, salt og sennep.
  2. 2. Pannen må være så varm at margarinen freser når den slippes i. Hell i røren og trekk den stivnede røren inn mot midten.
  3. 3. Legg aspargesene på den ene halvparten når eggeblandingen er nesten stivnet. La omeletten steke noen sekunder før den brettes over.