OL-Burger

OL-Burger

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

avansert
porsjoner

Ingredienser

  • 600 g kjøttdeig
  • 1,5 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 0,5 dl vann
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 8 skive bacon
  • 2 stk chilipølse delt på langs
  • 4 stk egg
  • 8 blad isbergsalat
  • 8 skive bifftomat
  • 1 stk løk i ringer
  • 4 stk hamburgerbrød grove
  • 2 ts pepper grovkvernet
  • 1 ts salt
Har du laget burger før sa du? Vel, dette er burgeren for deg som vil legge litt mer arbeid mellom de to burgerbrød!

Slik gjør du

  1. 2. Del deigen i 4. Ha litt vann på en trefjøl og form deigen til runde kaker som klemmes ut til store, flate burgere.
  2. 3. Stek bacon og la det renne av på litt papir.
  3. 4. Stek burgerne på sterk varme i ca. tre minutter på hver side. Når burgerne snus kan du ha i pølsene i den samme pannen.
  4. 5.  Varm hamburgerbrød som anvist på pakken og fyll med salat, tomat, hamburger, pølser, bacon og løk. Topp det hele med et stekt egg.