Nudler og svinekjøtt i wok

Nudler og svinekjøtt i wok

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

avansert
porsjoner

Ingredienser

  • 250 g risnudler
  • 3 ss søt chilisaus
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 3 ss japansk soyasaus
  • 400 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ss rapsolje
  • 150 g sukkererter
  • 2 stk rød paprika
  • 0,5 stk kinakål
  • 1 bunt vårløk
  • 2 båt hvitløk finhakket
  • 40 g cashewnøtter grovhakkede, ristede
En spenstig wok med en god blanding av crispy grønnsaker, nudler, svinekjøtt og nøtter. En fullverdig middagsrett som hele familien vil like.

Slik gjør du

  1. Kok nudlene etter anvisning på pakken. Hell over i en sil og spyl i kaldt vann. Legg dem i en bolle og klipp nudlene i kortere biter. Slå over en blanding av chilisaus, eddik og 1 ss soyasaus.
  2. Stek kjøttet raskt i olje i en wok. Legg kjøttet til side.
  3. Stek grønnsaker og hvitløk i olje bare noen minutter. Bland kjøttet i grønnsakene. Smak til med 2 ss soyasaus. Varm alt raskt opp.
  4. Bland woken med nudlene og strø over ristede cashewnøtter.
  5. Server woken nylaget og varm.