Nudler og svinekjøtt i wok

Nudler og svinekjøtt i wok
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

20-40 min
En spenstig wok med en god blanding av crispy grønnsaker, nudler, svinekjøtt og nøtter. En fullverdig middagsrett som hele familien vil like.

Ingredienser

  • 250 g risnudler
  • 3 ss søt chilisaus
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 3 ss japansk soyasaus
  • 400 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ss rapsolje
  • 150 g sukkererter
  • 2 stk rød paprika
  • 0,5 stk kinakål
  • 1 bunt vårløk
  • 2 båt hvitløk finhakket
  • 40 g cashewnøtter grovhakkede, ristede

Slik gjør du

  1. 1. Kok nudlene etter anvisning på pakken. Hell over i en sil og spyl i kaldt vann. Legg dem i en bolle og klipp nudlene i kortere biter. Slå over en blanding av chilisaus, eddik og 1 ss soyasaus.
  2. 2. Stek kjøttet raskt i olje i en wok. Legg kjøttet til side.
  3. 3. Stek grønnsaker og hvitløk i olje bare noen minutter. Bland kjøttet i grønnsakene. Smak til med 2 ss soyasaus. Varm alt raskt opp.
  4. 4. Bland woken med nudlene og strø over ristede cashewnøtter.
  5. Server woken nylaget og varm.