Nøttebunn

Nøttebunn
8 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

40-60 min
Av en nøttebunn kan du lage suksessterte, daimiskake eller  en enkel kake med krem og bær.

Ingredienser

  • 150 g hasselnøtter eller mandler
  • 150 g melis
  • 4 stk eggehvite

Slik gjør du

  1. 1. Mal nøttene (mandlene). Bland med melis.
  2. 2. Stivpisk eggehvitene og skjær dem forsiktig inn.
  3. 3. Stek i smurt form (22-24 cm i diameter) ved 160 °C i 30-35 minutter. Avkjøl i formen.
  4. Tips: Etter et lite opphold i fryseren på et par timer, er det enklere å få bunnen pent ut av formen. Av en nøttebunn kan du lage suksessterte eller du kan lage en enkel kake av den ved å pynte med krem og bær.