New Orleans coleslaw

New Orleans coleslaw
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

< 20 min
Coleslaw er en deilig salat som kan spises som den er sammen med ferskt brød, eller serveres som tilbehør til stekt kjøtt eller fisk.

Ingredienser

  • 0,3 hodekål
  • 2 gulrøtter
  • 2 stilker stangselleri
  • 4 vårløk
  • 100 g hakkede pecannøtter

Dressing:

  • 2 dl matyoghurt
  • 2 ss mapel sirup (eller lys sirup)
  • 2 ss eplecidereddik
  • salt og pepper

Slik gjør du

  1. 1. Finstrimle kålen. Skrell og riv gulrøttene. Skjær stilkselleri i tynne skiver og vårløk i tynne ringer.
  2. 2. Pisk sammen yoghurt, sirup og eddik og smak til med salt og pepper.
  3. 3. Bland til slutt inn hakkede nøtter.