New Orleans coleslaw

New Orleans coleslaw

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

avansert
porsjoner

Ingredienser

  • 0,3 hodekål
  • 2 gulrøtter
  • 2 stilker stangselleri
  • 4 vårløk
  • 100 g hakkede pecannøtter

Dressing:

  • 2 dl matyoghurt
  • 2 ss mapel sirup (eller lys sirup)
  • 2 ss eplecidereddik
  • salt og pepper
Coleslaw er en deilig salat som kan spises som den er sammen med ferskt brød, eller serveres som tilbehør til stekt kjøtt eller fisk.

Slik gjør du

  1. Finstrimle kålen. Skrell og riv gulrøttene. Skjær stilkselleri i tynne skiver og vårløk i tynne ringer.
  2. Pisk sammen yoghurt, sirup og eddik og smak til med salt og pepper.
  3. Bland til slutt inn hakkede nøtter.