Minipizza med biffstrimler

Minipizza med biffstrimler

Tidsforbruk

> 60 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt
porsjoner

Ingredienser

  • 1 seperator Fyll:
  • 250 g biffkjøtt i strimler
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ss margarin /olje til steking
  • 1 boks tomatpuré , liten
  • 100 g hvitost revet
  • 3 ts tørket oregano
  • 1 boks hermetiske maiskorn, liten boks
<p>Minipizza er genialt. Glem krangelen om pizzatoppingen, la alle få sin egen favorittpizza. De passer like bra til middag, som i matpakken.</p>

Slik gjør du

  1. 1. Lag pizzadeigen (se oppskrift nederst).
  2. 2. Krydre med salt og pepper. Stek kjøttstrimlene raskt i varm stekepanne med margarin i ca. 2 minutter.
  3. 3. Del pizzadeigen i 4 like store deler. Rull dem ut til små runde pizzaer. Smør på litt tomatpuré og fordel kjøttstrimler utover de små minipizzaene.
  4. 4. Dryss over ost, mais og oregano til slutt.
  5. 5. Stekes nederst i ovnen i 15-20 minutter på 180 grader.