Medisterkaker med fruktsalat

Medisterkaker med fruktsalat

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt
porsjoner

Ingredienser

  • 12 ferdigstekte medisterkaker

Fruktsalat:

  • 20 røde druer delt i to
  • 2 pærer i strimler
  • 3 vårløk i ringer
  • 4 ss lettrømme
  • 0,5 ts salt
  • 0,3 ts pepper
Medisterkaker med fruktsalat, en rask og smakfull middag som passer perfekt i tidsklemmen før jul.

Slik gjør du

  1. Forvarm stekeovn til 180 C°.
  2. Legg medisterkaker i en ildfast form. Stek midt i stekeovn i ca. 15 minutter, eller til de er gjennomvarme.
  3. Bland sammen druer, pære, vårløk og rømme i en bolle. Smak til med salt og pepper.
  4. Anrett saftige medisterkaker med frisk fruktsalat. Dryss gjerne litt vårløk over salaten som pynt.