Marinert biff med grønnsaksspyd

Marinert biff med grønnsaksspyd
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
En frisk og sommerlig rett. Ved å kjøpe ferdigmarinerte biffer får du i tillegg en rask og ekstra smakfull middag.

Ingredienser

  • 4 marinert biff av ytrefilet storfe
  • 8 sjalottløk
  • 8 røde cherrytomater
  • 8 gule cherrytomater
  • 1 grønn squash
  • 2 ss olje
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 8 grillspyd

Slik gjør du

  1. 1. Skrell sjalottløk, skyll tomat og del squash i halve skiver.
  2. 2. Tre grønnsakene på spyd. Pensle med olje og strø på salt og pepper.
  3. 3.Grill spydene på middels sterk varme i ca. 5 minutter, mens du snur dem ofte.
  4. 4. Grill biffene på middels sterk varme i 2-3 minutter på en side. Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden kan du snu skivene og steke videre til rosa kjøttsaft pipler frem.
  5. Server biff og grønnsaksspyd med ris (gjerne fullkornsris, villris eller brun ris).
  6. Tips: Bruker du grillspyd av tre, bør de legges i vann en stund først, ellers kan de ta fyr.